Vinn löneförhandling med gråt

När det kommer till löneförhandlingar så är det viktigt att man lyfter upp sina kvalifikationer och även kan motivera varför man är värdefull samt visar på varför man behövs – alternativt att man fäller några tårar för att få sympatier och med det får en högre lön.

7049838-composite-image-of-unsmiling-businessman-with-arms-raisedNär det kommer till lönen så är den för de allra flesta en mycket stor motivator för hur mycket man kommer att kämpa för företaget samt hur mycket man är värd. Men att vid en förhandling lägga fram det kan vara en helt annan sak än att tyst sitta och fundera på vad man bör säga. “Börja gråta” Skriver Nyheter24, och enligt studien de hänvisar till så är det faktiskt inte ens på skämt utan forskningen visar att du kan vinna sympatier på att öppna dina tårkanaler. Genom att testa olika taktiker på hur man bör bete sig, så visade det sig att arg och glad fick lägga sig för nedstämdheten.

Självfallet är det viktigt att komma ihåg varför du löneförhandlar och vad för bild du vill att din chef ska ha av dig – samt vad för typ av jobb det är du söker. Är det en chefsposition så kan det vara bra att vara lite mer hårdhudad och stå på dig på andra sätt.

Stärk företaget med en konferens

Vad man som företag ska tänka på är att utan ens anställda så är man inte så mycket. Det är otroligt sunt att man en gång om året bokar in en konferens för att stärka banden och ska mer gemenskap och samsyn kring företaget och vart företaget ska. På http://www.utsiktenmeetings.se/konferens/ kan du läsa mer om olika typer av konferenser, och vad som är viktigt att tänka på är att det i det långa loppet är otroligt lönsamt med årliga konferenser.